Treceți la conținutul principal
noneÎntrebări frecvente

Întrebări frecvente

Cum vă putem ajuta? Aici puteți găsi cele mai frecvente întrebări ale noastre. Dacă nu găsiți răspunsul la întrebarea dvs., vă rugăm să utilizați bara de căutare de pe site-ul nostru web sau să ne contactați.

Eficacitatea produsului

Produsele noastre dezinfectante conțin substanțe active cu activitate bactericidă și/sau virucidă. Pentru a confirma nivelul substanțelor active, toate produsele sunt testate în conformitate cu standardele europene. 

Produsele dezinfectante sunt concepute special pentru dezinfectare. De exemplu, Surface Cleanser omoară 99,9% dintre bacteriile și virusurile testate*. Produsele noastre de curățare sunt concepute special pentru performanțe ridicate de curățare. De exemplu, produsul nostru Multi Purpose Cleaner, în afară de proprietățile sale antibacteriene, curăță grăsimea întărită din bucătărie și murdăria din baie. 

Există posibilitatea ca acest lucru să fie cauzat de aerul blocat în interior. Pentru a elimina aerul blocat: 

  1. Amplasați produsul deasupra unei chiuvete 
  2. Rotiți declanșatorul în poziția „Închis” 
  3. Trageți înapoi declanșatorul, apoi eliberați 
  4. Repetați încet acțiunea de pompare 
  5. Rotiți declanșatorul în poziția „Deschis” 
  6. Această acțiune ar trebui să elibereze aerul blocat în tub și să permită produsului să funcționeze. 

Dacă produsul continuă să nu funcționeze după această procedură, contactați echipa noastră de servicii pentru clienți la ROConsumerrelations@rb.com 

Da anumite produse din protofoliul nostru omoară virusul SARS-COV-2 (COVID-19).  

Conform EN 14476, produsele Dettol omoară SARS-CoV-2 (Coronavirusul sindromului respirator acut sever 2). Timp de acțiune: 1 min pentru Gelul dezinfectant pentru maini; 5 min pentruPulverizator Dettol pentru curățarea și dezinfectarea suprafețelor 500ml & 750 mlRezervă pulverizator 1200 mlȘervețele pentru dezinfectarea suprafețelor multiple Dettol Original 40buc și Green Apple 40buc; 1 min pentruDettol Spray pentru dezinfectarea suprafețelor Crisp Linen 400ml și Spring Waterfall 400ml; 15 min pentruDettol dezinfectant de rufe Sensitive 1,5L. 

Poate fi necesar să clătiți bine după ce ați utilizat un produs Dettol. Pentru a afla dacă acest lucru este necesar, citiți cu atenție eticheta și informațiile de pe pagina produsului înainte de utilizare. 

Ingrediente

Majoritatea produselor noastre nu conțin clor. Vă rugăm să consultați informațiile despre ingrediente pentru produsul în cauză citind eticheta sau pagina dedicată produsului respectiv. 

Sănătate și alergii

Atunci când produsele noastre sunt utilizate corect, pot fi utilizate în siguranță în preajma animalelor de companie. Cu toate acestea, nu permiteți animalelor să lingă suprafețe umede și proaspăt dezinfectate sau pășească pe acestea. Asigurați-vă că ați clătit bine vasele de hrănire/jucăriile înainte de a le înapoia animalului de companie. Folosiți dezinfectanți în siguranță. Citiți întotdeauna eticheta și informațiile referitoare la produs înainte de utilizare. 

Acest lucru depinde de produsul în cauză. Vă rugăm să vizitați pagina cu descrierea produsului sau să citiți cu atenție eticheta înainte de utilizare pentru a afla mai multe.

Avem câteva produse, precum sprayul pentru dezinfectarea suprafețelor și șervețele umede dezinfectante pentru suprafețe multiple, care sunt perfect potrivite pentru echipamentele pentru copii. Vă rugăm să vizitați pagina cu descrierea produsului în cauză pentru a afla mai multe. 

Ambalare și aprovizionare

Îndemnăm consumatorii să recicleze ambalajele noastre acolo unde este posibil. Vizitați https://www.dettol.co.uk/dettol-trigger-project/recyclability/ pentru sfaturi privind reciclarea. Împreună, putem proteja și putem crea o lume mai curată. 

Deși unele dintre șervețelele noastre sunt biodegradabile, nu aruncați șervețelele la toaletă, deoarece acestea pot bloca țevile de scurgere rezidențială sau municipală. Eliminați șervețelele la gunoiul compostabil, dacă au fost utilizate pentru eliminarea resturilor alimentare, sau la gunoiul menajer dacă au fost utilizate pentru orice altceva. 

Ne-am asumat angajamentul de a elimina și de a reduce utilizarea de ambalaje din plastic de unică folosință ori de câte ori este posibil, pentru a atenua și a reduce efectul dăunător al plasticului asupra planetei noastre. Pentru a afla mai multe despre eforturile noastre de sustenabilitate, citiți mai multe aici

Pentru a afla de unde puteți cumpăra produsele noastre, vizitați paginile cu descrierea produselor și veți vedea unde sunt disponibile.