Treceți la conținutul principal
noneMisiunea Dettol

Misiunea Dettol

Dettol ajută la protejarea familiilor din întreaga lume, de peste 80 de ani.

none

Istoria noastră

Știați că marca noastră datează din 1933? Dettol a fost utilizat în spitale ca antiseptic pentru femeile care nășteau, dar și pentru pacienții ieșiți din operație. La acea vreme, infecțiile puteau cauza complicații mortale, dar după introducerea Dettol, decesele din cauza septicemiei au scăzut cu 50% în cinci ani.

Află mai multe
none
none

Transparență asupra ingredientelor

Suntem mândri să furnizăm produse simple, sigure și eficace.

Află mai multe
none

Responsabilitate socială

În ziua de astăzi, Dettol este utilizat de familiile din întreaga lume pentru dezinfectare, protecție și prevenție. Am devenit o prezență permanentă - și ne mândrim că avem această responsabilitate. Aflați mai multe despre cum ajutăm comunitățile.

Află mai multe
none
none

Știință și inovație

Centrul nostru de știință și inovație are sediul în Hull, locul unde a fost ridicată prima fabrică Dettol. În acest centru facem activități de cercetare, dezvoltare și testare riguroasă a produselor pentru a ne asigura că sunt potrivite pentru dumneavoastră și pentru casa dumneavoastră.

Află mai multe
none
none

Obiceiuri sănătoase pentru părinți

Misiunea noastră este aceea de a educa familiile din întreaga lume cu privire la obiceiurile sănătoase și metodele de a îi proteja pe cei dragi. Aflați cum ne propunem să ajutăm noii părinți să ofere protecție familiei lor.

Află mai multe