Treceți la conținutul principal
noneFamilie în living room

Istoria noastră - Misiunea Dettol

Utilizat pentru prima oară în spitale în anii 1930, Dettol și-a găsit în scurt timp drumul și în casele oamenilor. În prezent, Dettol este un brand de încredere pentru milioane de familii din întreaga lume.

Totul a început cu un instinct înnăscut de a proteja

Este în natura noastră să protejăm cu îndârjire persoanele dragi împotriva bolilor și a experiențelor neplăcute. Fie că este vorba de a ne proteja familiile, prietenii, animalele de companie sau chiar necunoscuții din comunitatea noastră - sănătatea și siguranța tuturor este întotdeauna o preocupare constantă pentru noi. Dar, indiferent cine sunteți - un membru al personalului medical sau mama unui bebeluș, întrebarea tuturor a fost mereucumpot să îi protejez cel mai bine pe cei dragi?

La începutul secolului al XIX-lea, se considera că bolile sunt cauzate de dezechilibre ale organismului, dar Dettol a adoptat o altă abordare. Ne-am asociat cu mândrie cu progresele științei, ceea ce reprezenta o nouă gândire - și anume că bolile erau cauzate de germeni pe care îi contractăm pe parcursul activităților noastre de zi cu zi. S-a descoperit că peste 23 de miliarde de îmbolnăviri pot fi prevenite prin practici de igienă eficace, permițând astfel bărbaților, femeilor și copiilor să rupă lanțul infectărilor. Alimentați de acest instinct biologic de a proteja societatea și de experiența noastră științifică, Dettol și-a asumat misiunea de a construi o lume mai sănătoasă, mai curată și mai sigură, creând produse de înaltă calitate și eficacitate care să facă acest lucru. De aici s-a născut conceptul de sabie (pentru eliminarea germenilor dăunători) și scut (pentru protejarea comunităților noastre). 87 de ani mai târziu, încă promovăm această ideologie și am devenit liderul global în domeniul sănătății și igienei din ziua de astăzi.

Rădăcinile noastre: eficacitate, încredere și educație

Născută în 1933, marca Dettol a fost inventată pentru medici și a devenit necesară atunci când milioane de mame și de nou născuți mureau de septicemie la naștere. Am educat personalul medical și i-am înarmat cu Dettol pentru dezinfectarea consumabilelor medicale înainte de nașterea copiilor, eliminând astfel expunerea pacienților la bacterii și virusuri. În 4 ani, rata mortalității din cauza septicemiei a fost redusă cu 50%. Lăudat pentru eficacitatea sa, Dettol a beneficiat de încrederea medicilor și a personalului medical încă de atunci.

Dettol poster

1935 - 1939

Protecția de încredere oferită de Dettol a fost pusă la dispoziția oamenilor din întreaga lume sub formă de lichid antiseptic, produsul Dettol cel mai cunoscut până în ziua de astăzi.

Dettol packs

1950

Vândut pentru prima oară fără rețetă în farmaciile din UK

Two Dettol posters

1958

Lansarea în băcăniile din UK

Dettol devine un pionier în sănătate și igienă prin inovație

Nu am vrut ca lupta noastră împotriva germenilor să se oprească la dezinfectarea consumabilelor medicale și la tratarea rănilor și tăieturilor. Mâinile, suprafețele și hainele sunt la rândul lor medii propice pentru bacterii și virusuri, care duc la îmbolnăvirea oamenilor. În 1979, Dettol a început să-și extindă tehnologia, cunoștințele și resursele, introducând noi produse care să protejeze puternic mai mulți oameni și mai multe locuri din întreaga lume. Și... de atunci am continuat să inovăm.

Products

Pe măsură ce Dettol a crescut, respectându-și promisiunea de a oferi protecție, am devenit un brand de încredere și din ce în ce mai iubit de milioane de oameni din peste 124 de țări.

none

Adevărul este că, deși Dettol și comunitatea noastră de protectori au îmbunătățit sănătatea și igiena la nivel mondial, încă avem multe bătălii de purtat pentru a crea o lume mai bună. Iată ce ne motivează în fiecare zi: să putem să protejăm oamenii și locurile dragi.

Ne străduim să oferim în continuare protecție împotriva germenilor în fiecare moment. Indiferent cine sau de unde sunteți. Suntem cu toții implicați, haideți să luptăm împreună pentru o lume mai sănătoasă și mai fericită!

Expertiza noastră