Treceți la conținutul principal
noneUn doctor cu un copil

Obiceiuri sănătoase pentru părinți - Misiunea Dettol

Știm că cele mai mici modificări ale igienei pot face o diferență majoră în ceea ce privește sănătatea noastră.

Practici mai sănătoase pentru bebeluși mai sănătoși

Apariția unui bebeluș este o experiență extrem de importantă și un moment de mare bucurie pentru părinți, care au însă și imensa responsabilitate de a avea grijă de micul ghem de bucurie. În acest moment, protecția împotriva bolilor și infecțiilor este mai importantă ca oricând, deoarece bebelușii sunt extrem de vulnerabili, sistemul lor imunitar nefiind complet dezvoltat.

Dettol are peste 80 de ani de experiență în igienă și un interes constant pentru protejarea bebelușilor și copiilor de infecții. Iată de ce în fiecare an contactăm peste 8 milioane de mămici din întreaga lume, oferindu-le materiale educaționale despre igienă.

none

Colaborăm cu o mulțime de parteneri din cadrul asociațiilor caritabile și neguvernamentale și până la personal medical, de exemplu medici pediatri și moașe, precum și cu organizații guvernamentale din peste 40 de țări din întreaga lume pentru a putea intra în contact cu mamele și pentru a le învăța obiceiuri sănătoase de igienă, simple dar importante, nu doar pentru bebelușul nou-născut, ci și pentru întreaga familie.

Scopul nostru este de a sprijini mamele, de a le ajuta să mențină sănătatea întregii familii și de a le învăța cum intervenții minore pot avea un impact imens și pot oferi protecție tuturor membrilor familiei.

Echipa Dettol, crede cu pasiune în puterea educației pentru igieă, iar acesta este crezul nostru cel mai important, deoarece igiena ajută la protejarea familiilor de boli și oferă bebelușilor un start sănătos în viață.

Expertiza noastră