Treceți la conținutul principal
noneUn doctor în Africa cu un copil

Responsabilitate socială - Misiunea Dettol

Credem că nimeni nu ar trebui să se simtă neputincios în ceea ce privește protecția oamenilor și lucrurilor dragi. De aceea, oferirea de produse de igienă de calitate și de încredere se află în centrul a tot ceea ce facem.

Scopul nostru: să transformăm buna igienă într-o realitate la îndemâna oricui

Viziunea noastră este să creăm o lume mai sănătoasă, construită pe fundamentele unei bune igiene. Scopul nostru este să transformăm buna igienă într-o realitate la îndemâna oricui. Germenii produc costuri de 570 miliarde GBP la nivelul instituțiilor de îngrijire a sănătății din întreaga lume, și milioane de vieți se pierd din cauza unor boli care ar fi putut fi prevenite. Acesta este motivul pentru care ne străduim să oferim produse antibacteriene de calitate și educație de masă pentru igienă. Ne face mare plăcere să știm că Dettol face parte din milioane de familii din întreaga lume, oferind o igienă bună, protecție împotriva germenilor și prevenirea bolilor. De la străbunici până la nou-născuți, soluțiile noastre pentru igienă îi protejează pe cei sănătoși, dar și pe cei al căror sistem imunitar este cel mai vulnerabil la germeni.

none

Valorificarea puterii protectorilor

Considerăm că este important să oferim oamenilor puterea și instrumentele necesare pentru a rupe lanțul infectărilor. Iată de ce ne asigurăm că:

  • Prin programele noastre, oferim educație copiilor ,mamelor, lucrătorilor din prima linie și mulți altora. De exemplu, la nivel global am intrat în contact cu peste 8 milioane de mame și cu milioane de copii și adolescenți prin intermediul programelor noastre școlare de educație în domeniul igienei.
  • Comunitatea academică/medici și educatori: cercetarea științifică a problemelor de igienă generează credibilitate și autoritate. Centre de învățare pentru predarea practicilor de igienă. Și mediile sanitare în care riscul este crescut 
  • Presă: facem educație în domeniul igienei și sănătății prin comunicare TV, prin mediile sociale în publicații, etc.

La nivel global, c olaborăm cu o varietate de asociații caritabile și organizații neguvernamentale pentru a promova educația pentru sănătate în casele multor familii defavorizate - aceste micro-intervenții individuale vor genera schimbări globale de durată. Dettol este protectorul mereu prezent care va continua să îi protejeze pe cei din jurul dumneavoastră.

Ajutor în caz de dezastru; Accesare fonduri

De asemenea, ne-am asumat angajamentul de a ajuta oamenii atunci când au mai mare nevoie de ajutor, iar acest lucru se întâmplă deseori în caz de dezastru. De exemplu, ca parte din compania-mamă RB, am mobilizat 40 milioane GBP în cadrul Luptei RB pentru accesarea de fonduri pentru a contribui la bătălia colectivă împotriva răspândirii Covid-19. Obiectivul nostru imediat este să gestionăm stresul cu care se confruntă consumatorii și comunitățile noastre, pentru a rupe lanțul infectărilor.

Brandurile noastre joacă un rol esențial în promovarea igienei și sănătății în lupta împotriva pandemiei actuale de Covid-19. Am fost martor la eforturi eroice din întreaga companie pentru a ne transforma scopul în realitate și a lupta”

none
Laxman NarasimhanCEO Global RB
none

Expertiza noastră