Treceți la conținutul principal
noneO fabrica Reckitt și angajați

Știință și inovație - Misiunea Dettol

Centrul nostru de știință și inovație are sediul în Hull, locul unde a fost ridicată prima fabrică Dettol. În acest centru facem activități de cercetare, dezvoltare și testare riguroasă a produselor pentru a ne asigura că sunt potrivite pentru dumneavoastră și pentru casa dumneavoastră.

Proiectăm produse pentru uz casnic și de igienă personală de peste 80 de ani. Ne străduim să ne asigurăm că produsele noastre sunt întotdeauna cele mai bune pentru nevoile gospodăriei și familiei dumneavoastră. În afară de centrul de cercetare din Hull, avem centre de cercetare și dezvoltare în Montvale, New Jersey și în orașul Gurgaon, India. Primul găzduiește Centrul de Excelență în Microbiologie, în timp ce ultimul este Hub de Inovație pentru un Organism Sănătos. Împreună, aceste laboratoare de inovație ne ajută să ținem legătura cu organizațiile locale și globale pentru a include alte opinii în dialog și pentru a aborda sănătatea și igiena ca o forță unitară.

Știința dintr-o privire

Cum eliminăm virusurile?

Scopul unui virus este să se replice, dar nu poate face acest lucru de unul singur. Trebuie să pătrundă în organismul nostru și să ne infecteze celulele sănătoase. Suprafețele se pot contamina ușor cu virusul, mai ales în apropierea imediată a unei persoane infectate. Aceste suprafețe oferă o casă temporară pentru virus, de unde acesta se poate transfera, inițial pe mâinile celor care intră în contact cu suprafețele. Mâinile contaminate transferă ulterior virusul prezent pe față, pe care o atingem frecvent în timpul zilei. Astfel, oferim virusului calea pe care poate pătrunde în corpul nostru.

Cu toate acestea, produsele noastre ajută la oprirea pătrunderii virusului în organism de pe suprafețe sau de pe mâinile noastre, rupând astfel ciclul infectării.

Cum ucidem bacteriile

Ucidem bacteriile provocând deteriorarea proteinelor și a straturilor externe ale celulei bacteriei, întreaga celulă fiind astfel dezintegrată și distrusă. Aflați mai multe mai jos.

Manifestul ingredientelor noastre

Produsele noastre combat patogenii și microorganismele dăunătoare care se găsesc pe mâinile noastre, pe piele, pe țesături și pe suprafețe. Ingredientele noastre sunt riguros testate, amplasate transparent pe ambalajele noastre, și sunt incluse în cantitatea minimă necesară pentru a vă asigura protecție.

Descoperiți mai multe pe pagina noastră dedicată pentru ingrediente.

none

Inovație

Abordarea noastră privind dezvoltarea produselor

Dezvoltarea produselor este o parte importantă a afacerii noastre și rezultatul unui angajament de nezdruncinat pentru excelență.

  1. Supravegherea din partea autorităților de reglementare asigură conformitatea produselor noastre cu legislația din întreaga lume. Acest lucru ne ajută să fabricăm produse de calitate pentru consumatori, care pot fi utilizate în siguranță.
  2. Capacitățile noastreanaliticene permit să testăm cu rigurozitate produsele, pentru a menține standardele excepțional de înalte de excelență clinică.
  3. Inovația în domeniul științificne ajută să identificăm noi tehnologii, să dezvoltăm noi formule și să rămânem în topul mondial al ambalajelor sustenabile pentru produse.

Sustenabilitate

Inovăm produse pentru consumatori care protejează familia și mediul. Suntem dispuși să facem eforturi suplimentare, indiferent dacă este vorba de ambalaje mai ecologice și cu protecție pentru copii, de inițiative de reciclare, de etichete cuprinzătoare sau de aprovizionarea cu materii prime din surse sustenabile. Descoperiți mai multe chiar astăzi.

Expertiza noastră