Treceți la conținutul principal
noneO femeie selectează produse

Transparență asupra ingredientelor - Misiunea Dettol

V-ați întrebat vreodată din ce este făcut Dettol, ați luat un produs, ați citit pe spatele etichetei și încă nu știți ce sunt aceste ingrediente și la ce folosesc? Atunci acest articol este pentru dumneavoastră.

Ce înseamnă transparența și de ce este importantă?

La Dettol, credem că nu este suficient doar să fim sinceri cu privire la conținutul produselor noastre, ci credem în schimb în transparență.

Ce ingrediente conțin produsele noastre? Cum le putem formula în termeni cât mai familiari pentru consumatori? Care este scopul acestor ingrediente? Iată câteva din întrebările la care ne-am propus să răspundem. Într-o lume în care în majoritatea țărilor lipsesc reglementările cu privire la divulgarea ingredientelor sau aceste reglementări prezintă inconsecvențe, noi am ales să depășim standardele din industrie pentru a face întotdeauna lucrurile corect încă de la început. Credem în alegerea proactivă de a fi transparenți cu privire la ingredientele produselor noastre, pentru ca dumneavoastră să știți de la început ce aduceți în casă și ce folosiți în preajma celor dragi.

none

Lucrăm pentru a introduce pe ambalajele produselor noastre și pe paginile de descriere a produselor de pe site-ul nostru, informații de transparență privind ingredientele. Abordăm ingredientele noastre grupându-le în categorii, în funcție de scopul acestora, pentru ca înțelegerea ingredientelor să fie o sarcină ușoară pentru oricine.

Deci, ce conțin produsele noastre?

Ingrediente active antibacteriene și virucide pentru protecție superioară împotriva germenilor

Puteți să vă bazați pe noi pentru o apărare de încredere împotriva bacteriilor și virusurilor pe care produsele noastre au fost testate . De aproape un secol, fabricăm produse de înaltă calitate care combat patogenii și microorganismele dăunătoare care se găsesc pe mâini, pe corp, pe țesături și pe suprafețe. Folosim ingrediente active pentru combaterea germenilor, precum alcool etilic, clorur ă de benzalconiu și multe altele, pentru ca familia dumneavoastră să fie apărată împotriva bacteriilor și virusurilor dăunătoare.

Aflați mai multe despre știința care stă la baza substanțelor noastre active aici: Știință și inovație

Dezinfectanți puternici

Dezinfectanții lucrează din greu pentru a eradica praful, grăsimea și murdăria. Folosind un amestec de ingrediente naturale și sintetice creat de noi, ingredientele noastre dezinfectante produc o spumă bogată care elimină orice probleme în timpul dezinfectării, ușurând procesul de curățenie.

Agenți auxiliari

Ingredientele clasificate drept „agenți auxiliari” au ca scop mixarea tuturor ingredientelor pentru a crea un aspect, o textură și o performanță conforme cu așteptările. Agenții auxiliari includ conservanți, u mectanți și agenți de ajustare a pH-ului, care creează experiența de utilizare pe care o cunoașteți, o îndrăgiți și în care aveți încredere.

O notă de parfum

Produsele noastre au diferite parfumuri testate meticulos pentru a ne asigura că reprezintă întotdeauna o plăcere pentru consumator. Compuse din uleiuri esențiale sau ingrediente parțial sintetice – parfumurile produselor noaste nu dezamăgesc niciodată.

Agenți hidratanți protectori

Pentru produsele de îngrijire personală, folosim agenți hidratanți pentru a proteja, a hidrata și a hrăni pielea. Aceste componente, cu rol emolient, se asigură că ingredientele active de curățare și dezinfectare nu ne usucă mâinile și pielea, lăsând totodată o senzație de moliciune și netezime a pielii.

Expertiza noastră