Treceți la conținutul principal
noneSfatul Expertului

Sfaturi pentru noile mămici - trusa de supraviețuire pentru curățenie

Curățarea casei poate să pară cu atât mai dificilă după ce apare un bebeluș în peisaj, iată de ce am conceput o listă de verificare pentru dumneavoastră

Este foarte dificil să mențineți curățenia în casă, iar lucrurile se pot transforma în haos dacă nu aveți un plan general pentru toate nevoile de curățenie. Curățarea casei poate să pară cu atât mai dificilă după ce apare un bebeluș în peisaj, iată de ce am conceput o listă de verificare pentru dumneavoastră - o trusă de supraviețuire pentru noile mămici.

Produs de curățare universal

Pregătirea hranei și curățarea după bebeluș va crea multă mizerie. Nu este nevoie să folosiți produse diferite pentru a curăța suprafețele din casă atunci când de fapt aveți nevoie de unul singur. Încercați Șervețelele dezinfectante pentru suprafețe multiple de la Dettol ca o soluție de curățare și dezinfectare versatilă care nu lasă în urmă substanțe chimice dure și potențial dăunătoare.

Filtrele HEPA

Încă nu s-a pronunțat un verdict cu privire la efectul alergenilor asupra copiilor, prin urmare ar fi mai bine să folosiți filtre HEPA la hotă și la aspirator. HEPA înseamnă „captarea de înaltă eficiență a particulelor”. Aceste filtre captează particulele minuscule care provoacă alergii și mențin aerul care circulă în casă la un nivel maxim de siguranță.

Dezinfectant pentru mâini

Desigur, trebuie să vă mențineți și curățenia personală. Deoarece spălarea mâinilor cu săpun tot timpul poate să usuce pielea destul de mult, folosiți ocazional un dezinfectant pentru mâini pentru a vă păstra mâinile curate fără să afectați pielea. Alteori, când sunteți în deplasare, puteți avea nevoie de altceva pentru a păstra mâinile curate, precum Gelul dezinfectant pentru mâini de la Dettol. Perfect pentru o dezinfectare rapidă atunci când ieșiți la plimbare cu bebelușul!

none

Cârpe refolosibile

Puteți șterge mizeria ecologic, schimbând șervețelele din hârtie cu un set de cârpe refolosibile din microfibră care pot fi spălate la mașină și refolosite. Orice mamă știe că la apariția unui copil se creează multă mizerie, iar aceste cârpe pot economisi multe șervețele de hârtie. 

Șervețele Dezinfectante

Esențiale pentru a păstra ordinea în casă, dar și pentru eliminarea germenilorServețelele dezifectante Dettol Surface Cleanser sunt piatra de temelie din trusa de supraviețuire pentru proaspete mămici. Cel mai important aceste șervețele elimină 99,9% dintre virusuri și bacteriile testate* , ceea ce le face excelente pentru bucătărie, baie și camera de joacă. 

Pentru a menține siguranța și curățenia într-o casă în care a apărut un bebeluș este nevoie doar să aveți la îndemână și să folosiți această trusă de supraviețuire pentru proaspete mămici la nevoie. Cumpărați chiar astăzi produsele din această trusă pentru a putea face față oricărei situații. 

Pentru mai multe informații despre păstrarea curățeniei în restul casei - atunci când aveți copii - faceți clic aici

Expertiza noastră